Ontdek de spanning en de sensatie tijdens het USWA StreetMasters freerun event.
Kinderen uit de buurt hebben de unieke kans om gratis deel te nemen aan onze opwindende freerun workshops. Deze workshops bieden niet alleen de mogelijkheid om kennis te maken met de sport, maar ook om in contact te komen met andere sportaanbieders in de buurt.
Maar dat is nog niet alles! Na de workshops organiseren we een adembenemende straatcompetitie op de meest iconische freerun spot van Amsterdam: Johnny Spot aan de Lepelstraat in Amsterdam. Deze spot zullen wij uitbouwen en aankleden om de tofste straat competitie te hosten. Hier zullen de beste freerunners van Nederland strijden om de felbegeerde eerste plaats.
Verzamel je moed, verleg je grenzen en laat je vaardigheden zien terwijl je deelneemt aan dit onvergetelijke evenement. Of je nu een doorgewinterde freerunner bent of net begint, iedereen is welkom om mee te doen.
Mis deze unieke kans niet om je freerun-vaardigheden te laten zien en jezelf te meten met de topfreerunners van het land. Kom naar de Johnny Spot aan de Lepelstraat in Amsterdam en beleef een dag vol actie, creativiteit en pure freerunning-passie.

Schrijf je vandaag nog in voor de workshops en bereid je voor op de ultieme freerunervaring!

Locatie: Johnnyspot
Adres: Lepelstraat 56, 1018 XM Amsterdam

Voor- en achternaam *

Voer hier je naam in

Geslacht *

Man Vrouw

Geboortedatum *

Voer je geboortedatum in


DD/MM/JJJJ

E-mail *

Voer hier jouw e-mail adres in

Selecteer abonnement / strippenkaart *